یه معلمی قراره اربعین دو هفته بره کربلا و دنبال جایگزین میگرده. به من پیشنهاد کردن به جاش برم. کلا شش روز میشه و درس قرآن و هدیهی آسمانی ابتداییه. از اونجایی که مدرسه غیرانتفاعیه مشکلی با ایرانی نبودن معلم جایگزین ندارن. من هم خیلی دوست دارم تجربهش کنم. قبلا یکی دو روزی به جای خواهرام رفتم سر کلاس، ولی دبیرستان بوده و زیست درس دادم و مدرسه هم خودگردان و مخصوص اتباع بوده. تعداد بچههای هر کلاس شاید نهایتا هفت هشت نفر بود. یعنی شرایط خیلی راحت بود به نظرم. درس مرتبط با رشتهم، بچههای از آب و گل دراومده که چندان نیاز به کنترل ندارن (مخصوصا که دختر و پسر با هم بودن و خب اینجور جاها ادب و نزاکت بیشتره انگار)، کادر مدرسه آشنا و. اما اینجا من حتی نمیدونم سر کلاس قرآن چی باید درس بدم :))) خیلی چیزها میدونم و بلدم، ولی اینکه کدوم رو باید بگم مهمه. هدیههای قرآنی رو بگوووو! حالا سر کلاس قرآن آدم میگه فوقش روخوانی، روانخوانی یا تجوید کار میکنیم، هدیههای آسمانی باید چیکار کرد دیگه؟ زمان ما از این کتابا نبود هنوز :)) یعنی بشینیم قصه تعریف کنیم ازش پیام اخلاقی بگیریم؟ تااازه یه کلاس پیشدبستانی هم هست، اونو باید چیکار کنم؟ :| فکر کنم مربیهاشون با ادا و دست و سر و اینا قرآن یاد میدن بهشون!
با وجود اینها، من هنوز هم دوست دارم تجربهش کنم. اما با توجه به این چیزایی که گفتم بهشون پیام دادم که منو بذارن گزینهی آخر. گفتم انشاءالله تا موقع سفر یه معلم واقعی پیدا کنن، اما اگه نشد و کلاس بیمعلم موند در خدمت هستم.
روم به دیوار، الان نمیدونم دعا کنم که معلم پیدا بشه که هیچکس (معلم، مدیر، من) مدیون نشه یا معلم پیدا نشه که من برم معلمی رو تجربه کنم؟ :)))
+ یه چیز دیگه، معلم قرآن رو با شلوار لی تو مدرسه راه میدن؟ اگه نمیدن که برم یه پارچهای بخرم :)))
دخترم، تو از حسابم پول برداشتی؟
یه ,قرآن ,معلم ,هم ,کلاس ,درس ,تجربهش کنم ,معلم پیدا ,باید چیکار ,دارم تجربهش ,سر کلاس
درباره این سایت